woensdag 10 maart 2010

De Slegte gaat nu ook nieuwe boeken online verkopen

Ramsj- en tweedehandsboekhandel De Slegte poogt de laatste tijd zijn achterstand inzake zijn digitale aanbod goed te maken op de concurrentie. Na een vernieuwde website is nu het online assortiment uitgebreid: klanten kunnen nu ook gewoon nieuwe boeken bestellen. Het gaat om circa 80.000 ‘nieuwe’ titels online, die aan de normale - in Nederland immers vaste - boekenprijs worden verkocht. Ter introductie van het assortiment nieuwe boeken rekent De Slegte over deze titels tot en met 31 mei 2010 geen verzendkosten aan.
Daarmee wordt De Slegte in Vlaanderen alvast de eerste boekhandel die zowel nieuw als tweedehandsboeken digitaal aanbiedt, iets wat Bol.com in Nederland al langer doet.
De Slegte meldt ook dat er een ramsjaanbod van circa 5.000 titels online beschikbaar is. "Aan het invoeren van de twee miljoen boeken tellende tweedehandsvoorraad van de Slegte wordt intensief gewerkt", klinkt het laconiek. "Op dit moment zijn 75.000 van deze tweedehands boeken ingevoerd." Ook is er een "BoekenZoekService”, een praktische functionaliteit op de site, die nuttig is mocht een klant een boek online niet kunnen vinden. Op het moment dat de titel wordt aangeboden door een van de De Slegtewinkels online, ontvangt de klant geheel vrijblijvend een e-mail. (DL)

Labels: ,

1 Comments:

Blogger Nedlitnu said...

Eindelijk gaat De Slegte de online boekenmarkt op. Jaren geleden hadden ze al de kans om samen te werken met bol.com: http://tinyurl.com/yf4b4wg Ik denk dat ze flink wat omzet en marktaandeel ondertussen zijn misgelopen. Heel jammer.

vrijdag, maart 12, 2010 8:59:00 a.m.  

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home