woensdag 23 december 2009

Arnon Grunberg is op zoek naar een vakantiegezin

De Nederlandse schrijver Arnon Grunberg is op zoek naar een gezin waarmee hij komende zomer de vakantie kan doorbrengen. Over zijn ervaringen tijdens deze periode bereidt hij een reeks columns voor, zo meldt een woordvoerster van de schrijver in diverse Nederlandse media.
Het idee rijpte toen Grunberg eerder dit jaar tien dagen logeerde bij meerdere gezinnen in de Utrechtse Vinexwijk Leidsche Rijn. Zijn belevenissen verschenen toen in NRC Handelsblad. De auteur is van oordeel dat het gezinsleven het best te bestuderen valt op vakantie: ''Een gezin op vakantie is een gezin in oorlogsgebied of beter gezegd een oorlogssituatie.''
Een aantal families heeft zich al kandidaat gesteld. “Deze komen voornamelijk uit de Randstad. We willen dat ook gezinnen uit andere delen van het land zich aanmelden.” Grunberg is niet kieskeurig over de accomodatie en spreekt geen voorkeur uit voor een tent, hotel of caravan. Ook zal hij het gezin financieel niet ten laste zijn: hij vergoedt zijn eigen onkosten. Belangstellenden kunnen een e-mail sturen naar metgrunbergopvakantie@gmail.com. (DL)

Labels:

0 Comments:

Een reactie plaatsen

Links to this post:

Een link maken

<< Home